LegekædenHeidi Lund Uhrskov

Bøger skrevet af Heidi Lund Uhrskov

Læs mere om Heidi Lund Uhrskov
2 produkter
2 produkter
Johanne og Pandekage Amalie
TILBUD
Johanne og Pandekage AmalieHeidi Lund Uhrskov
159,96 DKK199,95 DKK
Hardback
(1)
Johanne og Pandekage Amalie
Johanne og Pandekage-Amalie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Johanne og Pandekage-AmalieHeidi Lund Uhrskov
165,96 DKK
Indbundet
(1)
Johanne og Pandekage-Amalie

Mere om Heidi Lund Uhrskov

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Heidi Lund Uhrskov. Bogen har titlen "Johanne og Pandekage Amalie". Det er Skriveforlaget, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Johanne og Pandekage Amalie" af Heidi Lund Uhrskov

Hos Bog & idé er "Johanne og Pandekage Amalie" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Skriveforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Heidi Lund Uhrskov