LegekædenHans-Willy Bautz

Bøger skrevet af Hans-Willy Bautz

Læs mere om Hans-Willy Bautz
1 produkter
1 produkter
Skelettet på slottet
TILBUD
Skelettet på slottetHans-Willy Bautz
135,96 DKK169,95 DKK
Hæftet
(1)
Skelettet på slottet

Mere om Hans-Willy Bautz

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Hans-Willy Bautz. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bautz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skelettet på slottet" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Skovtårnsmordet" udgivet af Forlaget mellemgaard - "MIDSOMMERMORDENE - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "MIDSOMMERMORDENE - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord " udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Midsommermordene" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Den sicilianske forbindelse" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Mord på færgen til Palermo" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Mord på Sicilien" udgivet af Books on Demand - "Mord på Sicilien" udgivet af Books on Demand

Bøger af Hans-Willy Bautz

Hans-Willy Bautz har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Hans-Willy Bautz fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Bautz er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skelettet på slottet" af Hans-Willy Bautz

Hos Bog & idé er "Skelettet på slottet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

Hans-Willy Bautz "Skovtårnsmordet"

Hos Bog & idé er "Skovtårnsmordet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans-Willy Bautz