LegekædenHans Toft-Olsen

Bøger skrevet af Hans Toft-Olsen

Læs mere om Hans Toft-Olsen
1 produkter
1 produkter
Drengen der gerne ville fløjte & Det store fløjtekursus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Drengen der gerne ville fløjte & Det store fløjtekursusHans Toft-Olsen
124,46 DKK
Hardback
(0)
Drengen der gerne ville fløjte & Det store fløjtekursus

Mere om Hans Toft-Olsen

Hvis du er på jagt efter en bog af Hans Toft-Olsen, finder du et bredt sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Toft-Olsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "RST - rytmisk sangteknik" udgivet af Advice - "Drengen der gerne ville fløjte & Det store fløjtekursus" udgivet af Advice - "Styr på stemmen " i serien "7 gode råd" udgivet af Advice

Hans Toft-Olsens bøger

Hans Toft-Olsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Hans Toft-Olsen fås i et udvalg af formater. Toft-Olsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Advice.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"RST - rytmisk sangteknik" af Hans Toft-Olsen

Det er muligt at købe Hans Toft-Olsens "RST - rytmisk sangteknik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Advice.

"Drengen der gerne ville fløjte & Det store fløjtekursus" af Hans Toft-Olsen

"Drengen der gerne ville fløjte & Det store fløjtekursus" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Advice.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Toft-Olsen