LegekædenHans Pilgaard

Bøger skrevet af Hans Pilgaard

Læs mere om Hans Pilgaard
1 produkter
1 produkter
Frøen Frede der havde så frygtelig meget luft i maven
TILBUD
Frøen Frede der havde så frygtelig meget luft i mavenHans Pilgaard Nielsen
183,96 DKK229,95 DKK
Hardback
(0)
Frøen Frede der havde så frygtelig meget luft i maven

Mere om Hans Pilgaard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Hans Pilgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Pilgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Støj og fortielser" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Støj og fortielser" udgivet af Politikens Forlag - "Støj og fortielser" udgivet af Politikens Forlag

Hans Pilgaards bøger

Du kan bestille tre bøger af Hans Pilgaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Hans Pilgaard bøger i flere forskellige formater. Pilgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans Pilgaards "Støj og fortielser"

Det er muligt at købe Hans Pilgaards "Støj og fortielser" som lydbog. Med Hans Pilgaards "Støj og fortielser" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er JP/Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Hans Pilgaard "Støj og fortielser"

Hos Bog & idé er "Støj og fortielser" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Støj og fortielser" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Pilgaard