LegekædenHannele Lampela

Bøger skrevet af Hannele Lampela

4 produkter
4 produkter
Prinsesse Puttenuttes vinter
Prinsesse Puttenuttes vinterHannele Lampela
379,95 DKK
Hardback
(0)
Prinsesse Puttenuttes vinter
Prinsesse Puttenutte og den himmelråbende uretfærdighed
Prinsesse Puttenutte og den himmelråbende uretfærdighedHannele Lampela
379,95 DKK
Hardback
(0)
Prinsesse Puttenutte og den himmelråbende uretfærdighed
Prinsesse Puttenuttes godnathistorier
Prinsesse Puttenuttes godnathistorierHannele Lampela
379,95 DKK
Hardback
(0)
Prinsesse Puttenuttes godnathistorier
Prinsesse Puttenutte og sandheden om babyer (i al sin gru)
Prinsesse Puttenutte og sandheden om babyer (i al sin gru)Hannele Lampela
379,95 DKK
Hardback
(0)
Prinsesse Puttenutte og sandheden om babyer (i al sin gru)

Mere om Hannele Lampela

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Hannele Lampela. På listen nedenfor ser du Lampelas nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Prinsesse Puttenutte og den himmelråbende uretfærdighed" udgivet af Turbine - "Prinsesse Puttenuttes godnathistorier" udgivet af Turbine - "Prinsesse Puttenuttes vinter" udgivet af Turbine - "Prinsesse Puttenutte" udgivet af Turbine

Hannele Lampelas bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Hannele Lampela hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille Lampelas bøger som hardback. Lampelas bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Prinsesse Puttenutte og den himmelråbende uretfærdighed" af Hannele Lampela

Det er muligt at købe Hannele Lampelas "Prinsesse Puttenutte og den himmelråbende uretfærdighed" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Hannele Lampela "Prinsesse Puttenuttes godnathistorier"

Hos Bog & idé er "Prinsesse Puttenuttes godnathistorier" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Hannele Lampela