LegekædenHanne Lykke Rix

Bøger skrevet af Hanne Lykke Rix

Læs mere om Hanne Lykke Rix
1 produkter
1 produkter
Rosenly
TILBUD
RosenlyHanne Lykke Rix
199,96 DKK249,95 DKK
Hardback
(0)
Rosenly

Mere om Hanne Lykke Rix

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Hanne Lykke Rix. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Rix.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dronning Noras børn - Kongestenen 5" i serien "Kongestenen" udgivet af DreamLitt - "Dronning Noras børn" udgivet af DreamLitt - "Prins af Okenos - Kongestenen 4 " i serien "Kongestenen" udgivet af DreamLitt - "Prins af Okenos" i serien "Kongestenen" udgivet af DreamLitt - "Fioron - Kongestenen 3" i serien "Kongestenen" udgivet af DreamLitt - "Fioron - Kongestenen 3" i serien "Kongestenen" udgivet af DreamLitt - "Miralins datter - Kongestenen 2" i serien "Kongestenen" udgivet af DreamLitt - "Ellin - Kongestenen 1" i serien "Kongestenen" udgivet af DreamLitt - "Fioron" i serien "Kongestenen" udgivet af DreamLitt - "Ellin - Kongestenen 1 " i serien "Kongestenen" udgivet af DreamLitt - "Miralins datter - Kongestenen 2" i serien "Kongestenen" udgivet af DreamLitt - "Miralins datter" i serien "Kongestenen" udgivet af DreamLitt - "Ellin" i serien "Kongestenen" udgivet af DreamLitt

Bøger af Hanne Lykke Rix

Du kan finde 13 bøger af Hanne Lykke Rix her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Rix' bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Rix er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af DreamLitt.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hanne Lykke Rix' "Dronning Noras børn - Kongestenen 5"

Det er muligt at købe Hanne Lykke Rix' "Dronning Noras børn - Kongestenen 5" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Dronning Noras børn - Kongestenen 5" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Kongestenen". Det er DreamLitt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Hanne Lykke Rix "Dronning Noras børn"

Det er muligt at købe Hanne Lykke Rix' "Dronning Noras børn" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er DreamLitt, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Lykke Rix