LegekædenHannah Mileman

Bøger skrevet af Hannah Mileman

Læs mere om Hannah Mileman
3 produkter
3 produkter
Alfred vil også gå på toilettet
TILBUD
Alfred vil også gå på toilettetHannah Mileman
295,96 DKK369,95 DKK
Hardback
(0)
Alfred vil også gå på toilettet
Alfred vil også tælle
TILBUD
Alfred vil også tælleHannah Mileman
295,96 DKK369,95 DKK
Hardback
(0)
Alfred vil også tælle
Alfred vil også bage
TILBUD
Alfred vil også bage!Hannah Mileman
295,96 DKK369,95 DKK
Hardback
(0)
Alfred vil også bage!

Mere om Hannah Mileman

Der er kun én bog af Hannah Mileman tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Alfred vil også bage!". Den er udgivet af Turbine på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Alfred vil også bage!" af Hannah Mileman

Hos Bog & idé er "Alfred vil også bage!" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Hannah Mileman fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hannah Mileman