LegekædenHanna Müller

Bøger skrevet af Hanna Müller

Læs mere om Hanna Müller
1 produkter
1 produkter
Sky, den generte blæksprutte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sky, den generte blæksprutteHanna Müller
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Sky, den generte blæksprutte

Mere om Hanna Müller

Du kan kun bestille en enkelt bog af Hanna Müller her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sky, den generte blæksprutte". Det er Lamberth, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hanna Müllers "Sky, den generte blæksprutte"

Det er muligt at købe Hanna Müllers "Sky, den generte blæksprutte" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Hanna Müller skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hanna Müller