LegekædenHakan Jakob Kosar

Bøger skrevet af Hakan Jakob Kosar

Læs mere om Hakan Jakob Kosar
1 produkter
1 produkter
Buskbæsterne
BOEGERTILSTAERKPRIS
BuskbæsterneBrian Dall Schyth
169,96 DKK
Hardback
(0)
Buskbæsterne

Mere om Hakan Jakob Kosar

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Hakan Jakob Kosar, ser du et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Kosar.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At drukne i trækroner" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "At drukne i trækroner" udgivet af Byens Forlag

Bøger af Hakan Jakob Kosar

Hakan Jakob Kosar har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Hakan Jakob Kosar bøger i samtlige formater. Bøgerne af Kosar er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hakan Jakob Kosars "At drukne i trækroner"

Hos Bog & idé er "At drukne i trækroner" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "At drukne i trækroner" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Hakan Jakob Kosar "At drukne i trækroner"

"At drukne i trækroner" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Byens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Hakan Jakob Kosar