LegekædenH.A. Rey

Bøger skrevet af H.A. Rey

Læs mere om H.A. Rey
3 produkter
3 produkter
Peter Pedal siger tillykke med fødselsdagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Peter Pedal siger tillykke med fødselsdagenKathleen W. Zoehfeld
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Peter Pedal siger tillykke med fødselsdagen
Den store bog om Peter Pedal
TILBUD
Den store bog om Peter PedalMargret og H.A. Rey
199,96 DKK249,95 DKK
Indbundet
(0)
Den store bog om Peter Pedal
Peter Pedals svømmetur
TILBUD
Peter Pedals svømmeturMargret og H.A. Rey
63,96 DKK79,95 DKK
Indbundet
(0)
Peter Pedals svømmetur

Mere om H.A. Rey

Der er en del bøger af H.A. Rey tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Reys udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? H.A. Reys bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fem minutter i godnat - Peter Pedal" i serien "5 minutter i godnat" udgivet af Carlsen - "Peter Pedal på Hospital" udgivet af Gyldendal - "Peter Pedal hænger i" udgivet af Gyldendal - "Fem minutter i godnat - Peter Pedal" i serien "Fem minutter i godnat" udgivet af CARLSEN - "Kringle" udgivet af SAGA Egmont - "Peter Pedal besøger en brandstation" udgivet af Carlsen - "Peter Pedal i storbyen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peter Pedal klæder sig ud" udgivet af Carlsen - "Peter Pedal og lastbilen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hvor er Peter Pedal?- En findebog for de små" udgivet af CARLSEN - "Tillykke, Peter Pedal" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Plet" udgivet af SAGA Egmont - "Peter Pedal besøger en brandstation" udgivet af Carlsen - "Plet" i serien "Peter Pedals bibliotek" udgivet af Carlsen - "Kringle" udgivet af Carlsen - "Peter Pedal klæder sig ud" udgivet af Carlsen - "Peter Pedal og lastbilen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peter Pedal i storbyen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peter Pedal opdager en dinosaur" udgivet af Carlsen - "Hvad er op, og hvad er ned, Peter?" udgivet af Gyldendal - "Her er Peter Pedal. En billedhistorie" udgivet af Gyldendal - "Peter Pedal på Himmelfart" udgivet af Gyldendal - "Peter Pedal og Peter Pedal sætter drage op" udgivet af Gyldendal - "Peter Pedal besøger en chokoladefabrik" udgivet af SAGA Egmont - "Peter Pedal opdager en dinosaur" udgivet af SAGA Egmont - "Peter Pedals svømmetur" udgivet af CARLSEN - "Peter Pedal i dyreparken" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peter Pedal bager pizza" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peter Pedal besøger en chokoladefabrik" i serien "Peter Pedal" udgivet af Carlsen - "Peter Pedal bager pizza" i serien "Peter Pedal" udgivet af Carlsen - "Peter Pedal i dyreparken" i serien "Peter Pedal" udgivet af Carlsen - "Peter Pedal går i biografen" i serien "Peter Pedal" udgivet af Carlsen - "Peter Pedal på telttur" i serien "Peter Pedal" udgivet af Carlsen - "Peter Pedal i Zoologisk Have" i serien "Peter Pedal" udgivet af Carlsen - "Peter Pedal i sneen" i serien "Peter Pedal" udgivet af Carlsen - "Glædelig jul, Peter Pedal" i serien "Peter Pedal" udgivet af Carlsen - "Peter Pedal går i biografen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peter Pedals drøm" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peter Pedal tager toget" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peter Pedal i sneen" udgivet af Lindhardt og Ringhof
Og et stort antal af andre bøger skrevet af H.A. Rey, som du også kan bestille hos Bog & idé.

Bøger af H.A. Rey

Der er mange tilgængelige bøger fra H.A. Rey her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra H.A. Rey fås i udvalgte formater. Rey har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fem minutter i godnat - Peter Pedal" af H.A. Rey

"Fem minutter i godnat - Peter Pedal" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan desuden altid have "Fem minutter i godnat - Peter Pedal" af H.A. Rey med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "5 minutter i godnat". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Carlsen.

"Peter Pedal på Hospital" af H.A. Rey

Det er muligt at købe H.A. Reys "Peter Pedal på Hospital" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
H.A. Rey