LegekædenH. Kure

Bøger skrevet af H. Kure

Læs mere om H. Kure
1 produkter
1 produkter
Valhalla (4) - Historien om Quark
TILBUD
Valhalla (4) - Historien om QuarkPeter Madsen
119,96 DKK149,95 DKK
Hæftet
(0)
Valhalla (4) - Historien om Quark

Mere om H. Kure

H. Kure har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Valhalla (4) - Historien om Quark". Det er CARLSEN, der har publiceret den på dansk. "Valhalla (4) - Historien om Quark" er desuden tilknyttet serien "Valhalla tegneserie".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Valhalla (4) - Historien om Quark" af H. Kure

Hos Bog & idé er "Valhalla (4) - Historien om Quark" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Kures serie "Valhalla tegneserie". Det er CARLSEN, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Kure, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
H. Kure