LegekædenGuy Bass

Bøger skrevet af Guy Bass

Læs mere om Guy Bass
1 produkter
1 produkter
Stop skurken! Et Finn Lösning-mysterie
Stop skurken! Et Finn Lösning-mysterieGuy Bass
359,95 DKK
Hardback
(0)
Stop skurken! Et Finn Lösning-mysterie

Mere om Guy Bass

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Guy Bass. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bass.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Barder Bing og dobbeltgængeren fra 9. dimension" i serien "Barder Bing" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Lappefjæs - Piratens øje" udgivet af Forlaget Flachs - "Barder Bing og dobbeltgængeren fra 9. dimension " i serien "Barder Bing" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Barder Bing og Klofingers forbandelse" i serien "Barder Bing" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Barder Bing og Fiskefyrenes hævn" i serien "Barder Bing" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Barder Bing og De Frygtelige Ting" i serien "Barder Bing" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Barder Bing og Klofingers forbandelse" i serien "Barder Bing" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Barder Bing og Fiskefyrenes hævn" i serien "Barder Bing" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Barder Bing og De frygtelige ting" i serien "Skræmmende & morsom" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Lappefjæs" udgivet af Flachs

Bøger skrevet af Guy Bass

Der er ti tilgængelige bogudgivelser af Guy Bass hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Guy Bass kan købes i et udvalg af formater. Guy Bass bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Guy Bass' "Barder Bing og dobbeltgængeren fra 9. dimension"

"Barder Bing og dobbeltgængeren fra 9. dimension" kan købes online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Barder Bing og dobbeltgængeren fra 9. dimension" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Barder Bing". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jensen & Dalgaard.

"Lappefjæs - Piratens øje" af Guy Bass

Hos Bog & idé er "Lappefjæs - Piratens øje" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Guy Bass