LegekædenGitte Herdin

Bøger skrevet af Gitte Herdin

Læs mere om Gitte Herdin
1 produkter
1 produkter
Lille kriger
TILBUD
Lille krigerGitte Herdin
143,96 DKK179,95 DKK
Hæftet
(5)
Lille kriger

Mere om Gitte Herdin

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Gitte Herdin. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Herdins bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er dig og du er mig" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Jeg er dig og du er mig" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk - "Lille kriger" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Lille kriger" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk - "Ophelia blev væk" udgivet af Gitte Herdin

Bøger skrevet af Gitte Herdin

Der er fem tilgængelige udgivelser af Gitte Herdin hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Gitte Herdin bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Herdin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jeg er dig og du er mig" af Gitte Herdin

"Jeg er dig og du er mig" kan købes som ebog. Med "Jeg er dig og du er mig" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forfatterskabet.dk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Gitte Herdin "Jeg er dig og du er mig"

"Jeg er dig og du er mig" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Herdin