LegekædenGertrud Tinning

Bøger skrevet af Gertrud Tinning

Læs mere om Gertrud Tinning
1 produkter
1 produkter
Havesaksen
BOEGERTILSTAERKPRIS
HavesaksenGertrud Tinning
198,95 DKK
Indbundet
(2)
Havesaksen

Mere om Gertrud Tinning

Gertrud Tinning har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Tinnings bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Havesaksen" udgivet af Vild Maskine - "En uretfærdig tid (beriget med musik og lydeffekter)" udgivet af Politikens Forlag - "En uretfærdig tid" udgivet af Politikens Forlag - "En uretfærdig tid" udgivet af Politikens forlag - "En uretfærdig tid" udgivet af Politikens Forlag - "Som små soldater" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Som små soldater" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Gertrud Tinnings bøger

Gertrud Tinning har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Gertrud Tinning kommer i udvalgte formater. Tinnings bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Havesaksen" af Gertrud Tinning

"Havesaksen" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Vild Maskine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Gertrud Tinning "En uretfærdig tid (beriget med musik og lydeffekter)"

Det er muligt at købe Gertrud Tinnings "En uretfærdig tid (beriget med musik og lydeffekter)" som lydbog. Fordelen ved at have Gertrud Tinnings "En uretfærdig tid (beriget med musik og lydeffekter)" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Gertrud Tinning