LegekædenGenfortalt af Rob Lloyd Jones

Bøger skrevet af Genfortalt af Rob Lloyd Jones

Læs mere om Genfortalt af Rob Lloyd Jones
1 produkter
1 produkter
Allerførste læsning: Hvordan kænguruen kom til at hoppe
BOEGERTILSTAERKPRIS
Allerførste læsning: Hvordan kænguruen kom til at hoppeGenfortalt af Rob Lloyd Jones
157,66 DKK
Indbundet
(0)
Allerførste læsning: Hvordan kænguruen kom til at hoppe

Mere om Genfortalt af Rob Lloyd Jones

Du kan kun købe en enkelt bog af Genfortalt af Rob Lloyd Jones her hos Bog & idé. Bogen hedder "ALLERFØRSTE LÆSNING: Hvordan kænguruen kom til at hoppe". Det er Gads Børnebøger, der har udgivet den på dansk. "ALLERFØRSTE LÆSNING: Hvordan kænguruen kom til at hoppe" er desuden tilknyttet serien "Flachs - allerførste læsning".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Genfortalt af Rob Lloyd Jones' "ALLERFØRSTE LÆSNING: Hvordan kænguruen kom til at hoppe"

Hos Bog & idé er "ALLERFØRSTE LÆSNING: Hvordan kænguruen kom til at hoppe" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Flachs - allerførste læsning". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Børnebøger.

Dette er en også en skøn bog fra Jones, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Genfortalt af Rob Lloyd Jones