LegekædenFrode Grytten

Bøger skrevet af Frode Grytten

Læs mere om Frode Grytten
1 produkter
1 produkter
Sengetid
TILBUD
SengetidFrode Grytten
303,96 DKK379,95 DKK
Hardback
(0)
Sengetid

Mere om Frode Grytten

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger af Frode Grytten. På listen nedenfor ser du Gryttens nyeste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Frode Gryttens bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sengetid" udgivet af Turbine - "Tools for Extinction" udgivet af Lolli Editions - "Was im Leben zählt" udgivet af SAGA Egmont - "Landet bortanfor landet : Område 51" udgivet af Forlaget Oktober - "Die Raubmöwen besorgen den Rest - Kriminalroman" udgivet af SAGA Egmont - "Offentlighedens rum" udgivet af Forlaget Møllegades Boghandel - "Flydende bjørn" udgivet af Gyldendal - "Was im Leben zählt" udgivet af Egmont Hörverlag - "Die Raubmöwen besorgen den Rest" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Frode Gryttens bøger

Du kan finde ni bøger af Frode Grytten her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Frode Grytten kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Grytten er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Frode Gryttens "Sengetid"

"Sengetid" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Tools for Extinction" af Frode Grytten

Det er muligt at købe Frode Gryttens "Tools for Extinction" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lolli Editions.
Detaljer
Fulde navn:
Frode Grytten