LegekædenFred Tornager

Bøger skrevet af Fred Tornager

Læs mere om Fred Tornager
1 produkter
1 produkter
Tegnevæggen 2021: LØØØØB!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tegnevæggen 2021: LØØØØB!Johan F. Krarup
207,46 DKK
Hardback
(0)
Tegnevæggen 2021: LØØØØB!

Mere om Fred Tornager

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Fred Tornager. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Tornagers nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min nat med dig" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "SNacks – Afgangsantologi for Grafisk Fortælling 2019" udgivet af Cobolt

Fred Tornagers bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Fred Tornager hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Fred Tornager kan købes i flere formater. Tornagers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Fred Tornagers "Min nat med dig"

"Min nat med dig" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Forlaget Fahrenheit, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Fred Tornager "SNacks – Afgangsantologi for Grafisk Fortælling 2019"

Det er muligt at købe Fred Tornagers "SNacks – Afgangsantologi for Grafisk Fortælling 2019" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Cobolt.
Detaljer
Fulde navn:
Fred Tornager