LegekædenFinn Terkildsen

Bøger skrevet af Finn Terkildsen

Læs mere om Finn Terkildsen
2 produkter
2 produkter
Oplev naturen sammen, ude og hjemme
TILBUD
Oplev naturen sammen, ude og hjemmeFinn Terkildsen
119,96 DKK149,95 DKK
Hæftet
(0)
Oplev naturen sammen, ude og hjemme
Vi udforsker stranden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi udforsker strandenFinn Terkildsen
265,56 DKK
Hæftet
(0)
Vi udforsker stranden

Mere om Finn Terkildsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Finn Terkildsen. På listen nedenfor ser du de seneste af Terkildsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Besøg et vandhul om foråret" udgivet af Turbine. i samarbejde med Vandtjek.dk - "Besøg skoven om foråret" udgivet af Turbine - "Oplev naturen sammen" udgivet af Cadeau - "Besøg et vandhul om foråret" udgivet af Turbine¤i samarbejde med Vandtjek.dk - "Besøg skoven om foråret" udgivet af Turbine - "Vi udforsker stranden" udgivet af Turbine

Mere om Finn Terkildsens bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Finn Terkildsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Terkildsens bøger kommer i forskellige formater. Terkildsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Finn Terkildsens "Besøg et vandhul om foråret"

"Besøg et vandhul om foråret" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Turbine. i samarbejde med Vandtjek.dk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Besøg skoven om foråret" af Finn Terkildsen

"Besøg skoven om foråret" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Finn Terkildsen