LegekædenFane

Bøger skrevet af Fane

Læs mere om Fane
4 produkter
4 produkter
Joe Bar Team 6
BOEGERTILSTAERKPRIS
Joe Bar Team 6Fane
149,36 DKK
Indbundet
(0)
Joe Bar Team 6
Joe Bar Team 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
Joe Bar Team 3Fane
149,36 DKK
Indbundet
(0)
Joe Bar Team 3
Joe Bar Team 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Joe Bar Team 2Fane
149,36 DKK
Indbundet
(0)
Joe Bar Team 2
Joe Bar Team 4
BOEGERTILSTAERKPRIS
Joe Bar Team 4Fane
149,36 DKK
Indbundet
(0)
Joe Bar Team 4

Mere om Fane

Hvis du leder efter en bog fra Fane, kan du købe et stort udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I drømmeland" udgivet af Erlandsen Media Publishing - "Lysistrate eller Kvindernes oprør" udgivet af Hans Reitzel - "Joe Bar Team 4" udgivet af Veterania - "Joe Bar Team 3" udgivet af Veterania - "Rytteriet" i serien "Græske klassikere" udgivet af Gyldendal - "Joe Bar Team" udgivet af Veterania - "Den sommer med hunden" udgivet af Palomar - "Kulsvierne. Freden. Frøerne" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Kavaleriet. Skyerne. Lysistrate" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Lola" udgivet af Wisby & Wilkens - "Fire komedier" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Mere om Fanes bøger

Der er 11 tilgængelige udgivelser af Fane hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Fane kan købes i flere forskellige formater. Fane bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"I drømmeland" af Fane

Det er muligt at købe Fanes "I drømmeland" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Erlandsen Media Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Fane "Lysistrate eller Kvindernes oprør"

Hos Bog & idé er "Lysistrate eller Kvindernes oprør" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Hans Reitzel, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Fane