LegekædenEva Susso

Bøger skrevet af Eva Susso

Læs mere om Eva Susso
1 produkter
1 produkter
Tusind tips til en bluffer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tusind tips til en blufferEva Susso
315,36 DKK
Hardback
(0)
Tusind tips til en bluffer

Mere om Eva Susso

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Eva Susso. På listen nedenfor ser du Sussos seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Eva Sussos bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Morfar flytter ind" udgivet af Turbine - "Kærester og venner" udgivet af Gyldendal - "Eid - en festdag" udgivet af Klematis - "Kys og kram" udgivet af Gyldendal - "Jeg så ham først!" udgivet af Gyldendal - "Tusind tips til en bluffer" i serien "Rige Rolf" udgivet af Turbine - "Rita " udgivet af Gyldendal - "Kiss me!" udgivet af SAGA Egmont - "Das Freundschaftsherz" udgivet af Saga - "Total verknallt!" udgivet af Saga - "Tusind tips til en kujon" i serien "Rige Rolf" udgivet af Turbine - "8 ting, du aldrig ville turde" udgivet af Turbine - "Kærlighedseksperimentet" i serien "Forglemmigej." udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Eva Susso

Eva Susso har 13 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Eva Susso bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Susso udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Morfar flytter ind" af Eva Susso

Det er muligt at købe Eva Sussos "Morfar flytter ind" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Eva Susso "Kærester og venner"

Hos Bog & idé er "Kærester og venner" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Susso