LegekædenEric Carle

Bøger skrevet af Eric Carle

Læs mere om Eric Carle
4 produkter
4 produkter
Den sultne larve Aldrigmæt (stor papbog)
TILBUDKUN KLIK & HENT
Den sultne larve Aldrigmæt (stor papbog)Eric Carle Studio
119,96 DKK149,95 DKK
Papbog
(0)
Den sultne larve Aldrigmæt (stor papbog)
Den sultne larve Aldrigmæt - søg og find
TILBUD
Den sultne larve Aldrigmæt - søg og findEric Carle
55,96 DKK69,95 DKK
Papbog
(0)
Den sultne larve Aldrigmæt - søg og find
Den sultne larve Aldrigmæt: Rør og føl - Dyr
TILBUD
Den sultne larve Aldrigmæt: Rør og føl - DyrRør og føl - Dyr
55,96 DKK69,95 DKK
Papbog
(0)
Den sultne larve Aldrigmæt: Rør og føl - Dyr
Den sultne larve Aldrigmæt - Søg og find Vilde dyr
TILBUD
Den sultne larve Aldrigmæt - Søg og find Vilde dyrEric Carle
55,96 DKK69,95 DKK
Papbog
(0)
Den sultne larve Aldrigmæt - Søg og find Vilde dyr

Mere om Eric Carle

Eric Carle har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Carles bøger.
Bøgerne fra Eric Carle kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den sultne larve Aldrigmæt - Søg og find Vilde dyr" udgivet af CARLSEN - "The Very Hungry Caterpillar" udgivet af Puffin Books - "Den sultne larve Aldrigmæt - søg og find" udgivet af CARLSEN - "Den sultne larve Aldrigmæt" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Den sultne larve Aldrigmæt" udgivet af Carlsen - "Den sultne larve Aldrigmæt" udgivet af Apostrof - "Den sultne larve aldrigmæt" udgivet af Gyldendal - "Den sultne larve Aldrigmæt (stor papbog)" udgivet af CARLSEN

Mere om Eric Carles bøger

Eric Carle har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Carles bøger kommer i flere formater. Carles bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Eric Carles "Den sultne larve Aldrigmæt - Søg og find Vilde dyr"

Hos Bog & idé er "Den sultne larve Aldrigmæt - Søg og find Vilde dyr" tilgængelig som papbog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Eric Carle. Det er CARLSEN, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Eric Carle "The Very Hungry Caterpillar"

Hos Bog & idé er "The Very Hungry Caterpillar" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Puffin Books.
Detaljer
Fulde navn:
Eric Carle