LegekædenEmma Perrin

Bøger skrevet af Emma Perrin

Læs mere om Emma Perrin
2 produkter
2 produkter
Noget andet
Noget andetEmma Perrin
199,95 DKK
Hardback
(4)
Noget andet
... noget ...
... noget ...Emma Perrin
99,95 DKK
Paperback
(2)
... noget ...

Mere om Emma Perrin

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Emma Perrin. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Perrin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Noget andet" udgivet af Forlaget Forlæns - "... noget ..." i serien "Budget" udgivet af Forlæns

Bøger af Emma Perrin

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Emma Perrin hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Emma Perrin bøger i samtlige formater. Perrins bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Noget andet" af Emma Perrin

"Noget andet" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Forlaget Forlæns, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Emma Perrin "... noget ..."

Det er muligt at købe Emma Perrins "... noget ..." som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Budget". Det er Forlæns, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Emma Perrin