LegekædenElse Hernov

Bøger skrevet af Else Hernov

Læs mere om Else Hernov
2 produkter
2 produkter
De første tusind ord
TILBUD
De første tusind ordElse Hernov
151,96 DKK189,95 DKK
Indbundet
(0)
De første tusind ord
De første tusind ord - engelsk/dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
De første tusind ord - engelsk/danskElse Hernov
157,66 DKK
Indbundet
(0)
De første tusind ord - engelsk/dansk

Mere om Else Hernov

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Else Hernov. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hernov.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Else Hernovs bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tabelbogen" udgivet af Hernov - "Jeg vil lære tysk" udgivet af Hernov - "Vort barn" udgivet af Hernovs Forlag - "Vort barn" udgivet af Hernovs Forlag - "De første tusind ord" udgivet af Hernov - "De første tusind ord - engelsk/dansk" udgivet af Hernov - "De første tusind ord" udgivet af Hernov - "Fransk/dansk billedordbog" udgivet af Hernov - "Hvad siger du?" udgivet af Hernov - "Stavebogen - skriv og visk ud" udgivet af Hernov - "Vin og mad håndbogen " udgivet af Hernov - "Vort barn" udgivet af Hernovs Forlag - "Vort barn" udgivet af Hernovs Forlag - "De første tusind ord - en billedordbog på tysk/dansk " udgivet af Hernov

Mere om Else Hernovs bøger

Du kan finde 14 bøger af Else Hernov her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Else Hernov fås i samtlige formater. Bøgerne af Hernov er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Else Hernovs "Tabelbogen"

Hos Bog & idé er "Tabelbogen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hernov.

Else Hernov "Jeg vil lære tysk"

Det er muligt at købe Else Hernovs "Jeg vil lære tysk" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Hernov, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Else Hernov