LegekædenElizabeth Wagele

Bøger skrevet af Elizabeth Wagele

Læs mere om Elizabeth Wagele
1 produkter
1 produkter
Find fødselsdagskagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Find fødselsdagskagenElizabeth Wagele
108,95 DKK
Hardback
Find fødselsdagskagen

Mere om Elizabeth Wagele

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Elizabeth Wagele. På listen nedenfor finder du de nyeste af Wageles bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Find fødselsdagskagen" udgivet af Indsigt - "Find fødselsdagskagen" udgivet af Indsigt

Bøger skrevet af Elizabeth Wagele

Du kan købe to bøger af Elizabeth Wagele her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Wageles bøger kommer i forskellige formater. Wageles bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Indsigt.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Elizabeth Wageles "Find fødselsdagskagen"

Det er muligt at købe Elizabeth Wageles "Find fødselsdagskagen" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Indsigt, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Elizabeth Wagele "Find fødselsdagskagen"

Hos Bog & idé er "Find fødselsdagskagen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Indsigt, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elizabeth Wagele