LegekædenEline Sigfusson

Bøger skrevet af Eline Sigfusson

Læs mere om Eline Sigfusson
1 produkter
1 produkter
Der er en baby i mors mave
Der er en baby i mors maveLene Fauerby
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Der er en baby i mors mave

Mere om Eline Sigfusson

Hvis du leder efter en bog fra Eline Sigfusson, kan du vælge i mellem et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sigfussons seneste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Eline Sigfussons bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Afspejlinger" udgivet af Nordisk Kulturfond - "Speglingar" udgivet af Nordisk Kulturfond - "Lillebror og lillebror" udgivet af Høst og Søn - "Der er en baby i mors mave" udgivet af Gyldendal

Mere om Eline Sigfussons bøger

Du kan købe fire bøger af Eline Sigfusson her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Eline Sigfusson bøger i samtlige formater. Sigfussons bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Afspejlinger" af Eline Sigfusson

"Afspejlinger" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Nordisk Kulturfond, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Eline Sigfusson "Speglingar"

Det er muligt at købe Eline Sigfussons "Speglingar" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på swe og er publiceret af Nordisk Kulturfond.
Detaljer
Fulde navn:
Eline Sigfusson