LegekædenElin Lindell

Bøger skrevet af Elin Lindell

Læs mere om Elin Lindell
4 produkter
4 produkter
Efterlyst - Klamme Harry og mig
TILBUD
Efterlyst - Klamme Harry og migElin Lindell
247,96 DKK309,95 DKK
Indbundet
(1)
Efterlyst - Klamme Harry og mig
Hemmeligt - Jørdis hjerte Harry
TILBUD
Hemmeligt - Jørdis hjerte HarryElin Lindell
247,96 DKK309,95 DKK
Indbundet
(0)
Hemmeligt - Jørdis hjerte Harry
Alarm - uvenner! Ulv! Underbukser!
TILBUD
Alarm - uvenner! Ulv! Underbukser!Elin Lindell
247,96 DKK309,95 DKK
Indbundet
(0)
Alarm - uvenner! Ulv! Underbukser!
Fundet: TIGER og SØLVFISK
TILBUD
Fundet: TIGER og SØLVFISKElin Lindell
247,96 DKK309,95 DKK
Indbundet
(0)
Fundet: TIGER og SØLVFISK

Mere om Elin Lindell

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Elin Lindell. På listen nedenfor har du de nyeste af Lindells bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fundet: Tiger og sølvfisk" i serien "Jørdis-serien" udgivet af ABC Forlag - "Ham der Jonny Jonsson-Johnson" udgivet af Turbine - "Pinligt!" udgivet af Flachs - "Fundet: TIGER og SØLVFISK" udgivet af ABC FORLAG - "Alarm - uvenner! Ulv! Underbukser!" i serien "Hjørdis-serien" udgivet af ABC - "Efterlyst - Klamme Harry og mig" i serien "Hjørdis-serien" udgivet af ABC - "Hemmeligt - Jørdis hjerte Harry" i serien "Hjørdis-serien" udgivet af ABC - "Hemmeligt - Jørdis hjerte Harry" i serien "Hjørdis-serien" udgivet af ABC - "Efterlyst - Klamme Harry og mig" i serien "Hjørdis-serien" udgivet af ABC - "Alarm - uvenner! Ulv! Underbukser!" i serien "Hjørdis-serien" udgivet af ABC

Bøger af Elin Lindell

Du kan købe ti bøger af Elin Lindell her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Elin Lindell bøger i flere formater. Elin Lindell bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fundet: Tiger og sølvfisk" af Elin Lindell

Det er muligt at købe Elin Lindells "Fundet: Tiger og sølvfisk" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Fundet: Tiger og sølvfisk" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Lindells serie "Jørdis-serien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ABC Forlag.

Elin Lindell "Ham der Jonny Jonsson-Johnson"

"Ham der Jonny Jonsson-Johnson" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elin Lindell