LegekædenElena Favilli

Bøger skrevet af Elena Favilli

Læs mere om Elena Favilli
4 produkter
4 produkter
Godnathistorier for rebelske piger
Godnathistorier for rebelske pigerElena Favilli & Francesca Cavallo
299,95 DKK
Indbundet
(15)
Godnathistorier for rebelske piger
Jeg er en rebelsk pige
Jeg er en rebelsk pigeElena Favilli & Francesca Cavallo
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Jeg er en rebelsk pige
Godnathistorier for rebelske piger 2
Godnathistorier for rebelske piger 2Elena Favilli & Francesca Cavallo
299,95 DKK
Indbundet
(10)
Godnathistorier for rebelske piger 2
Godnathistorier for rebelske piger. 100 indvandrerkvinder der ændrede verden
Godnathistorier for rebelske piger. 100 indvandrerkvinder der ændrede verdenElena Favilli
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Godnathistorier for rebelske piger. 100 indvandrerkvinder der ændrede verden

Mere om Elena Favilli

Der er en del bøger fra Elena Favilli tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Favillis nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Godnathistorier for rebelske piger" udgivet af People's - "Godnathistorier for rebelske piger. Indvandrerkvinder" udgivet af People'sPress - "Jeg er en rebelsk pige" udgivet af People'sPress - "Godnathistorier for rebelske piger 2" udgivet af People'sPress - "Godnathistorier for rebelske piger" udgivet af People'sPress - "Godnathistorier for rebelske piger" udgivet af People'sPress

Bøger af Elena Favilli

Du kan bestille seks bøger af Elena Favilli her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Favillis bøger fås i et udvalg af formater. Favillis bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Godnathistorier for rebelske piger" af Elena Favilli

Hos Bog & idé er "Godnathistorier for rebelske piger" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Godnathistorier for rebelske piger" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's.

Elena Favilli "Godnathistorier for rebelske piger. Indvandrerkvinder"

"Godnathistorier for rebelske piger. Indvandrerkvinder" er til salg som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elena Favilli