LegekædenDorte Karrebæk

Bøger skrevet af Dorte Karrebæk

15 produkter
15 produkter
Den lille røde trold vil flytte
Den lille røde trold vil flytteDorte Karrebæk
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Den lille røde trold vil flytte
Alle børn synger
Alle børn syngerInge Marstal
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Alle børn synger
De 3
De 3Oscar K.
349,95 DKK
Indbundet
(2)
De 3
Den lille røde trold driller sin ven
Den lille røde trold driller sin venDorte Karrebæk
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Den lille røde trold driller sin ven
Den lille røde trold
Den lille røde troldDorte Karrebæk
149,95 DKK
Indbundet
(2)
Den lille røde trold
Knokkelmandens cirkus
Knokkelmandens cirkusDorte Karrebæk
399,95 DKK
Indbundet
(2)
Knokkelmandens cirkus
Idiot!
Idiot!Oscar K
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Idiot!
Lejren
LejrenOscar K
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Lejren
Den lille røde trold og Hittebarnet
Den lille røde trold og HittebarnetDorte Karrebæk
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Den lille røde trold og Hittebarnet
Lars Løve og hyphesten
Lars Løve og hyphestenHans Hansen
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Lars Løve og hyphesten
Lars Løve til søs
Lars Løve til søsHans Hansen
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Lars Løve til søs
Nu er det nok, stok
Nu er det nok, stokPeter Mouritzen
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Nu er det nok, stok
Hvirvelvinden
HvirvelvindenBirde Poulsen
129,95 DKK
Indbundet
(2)
Hvirvelvinden
Da Gud var dreng
Da Gud var drengSankt Nielsen
149,95 DKK
Indbundet
(7)
Da Gud var dreng
En barnlig komedie
En barnlig komedieBent Haller
199,95 DKK
Hæftet
(6)
En barnlig komedie

Mere om Dorte Karrebæk

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Dorte Karrebæk. På listen nedenfor har du Karrebæks nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Dorte Karrebæk udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det var nok det bedste!" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S - "Man begraver de døde" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Tankestreger. Billeder og skrivning" udgivet af Dansklærerforeningen - "Lighuset i Breslau" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Dorte Karrebæk og bogen" udgivet af Vandkunsten - "Velkommen i skolen" udgivet af Gyldendal - "Mona" udgivet af Gyldendal - "Lille frøken Buks og de små sejre " udgivet af Gyldendal - "Knæskade, spillefugl, hængerøv og andre mærkelige udtryk " udgivet af Agertoft - "Tankestreger. Billeder og fortælling" udgivet af Dansklærerforeningen - "I tilfælde af krig" i serien "Min historie" udgivet af Dansklærerforeningen - "Lars-Løve til søs" udgivet af Lytteratur, AV Forlaget Den Grimme Ælling - "Lars-Løve og hyphesten" udgivet af Lytteratur - "Alle børns citroner " udgivet af Gyldendal - "Knokkelmandens cirkus" udgivet af Høst & Søn - "Rimser " i serien "Forums fuldkorn" udgivet af Forum - "Mette-Emil overlever" udgivet af Forum - "Rimser 2 " udgivet af Forum - "Mette-Emil og væsnerne" udgivet af Forum - "Lillen & familien" udgivet af Gyldendal - "Pattebarnet " udgivet af Mallings - "Søren sok" udgivet af Gyldendal - "Lillen & Millen" udgivet af Gyldendal - "Rimser " i serien "Forums fuldkorn" udgivet af Forum - "Vild i varehuset " udgivet af Agertoft - "Mette-Emils fættertøj" udgivet af Forum - "Pigen der var go' til mange ting" udgivet af Forum - "Lillen & Billen" udgivet af Gyldendal - "Prinsessen på ærten " i serien "H.C. Andersen Eventyr for dig & mig" udgivet af Carlsen - "Mesterjægeren" udgivet af Forum - "Rimser" i serien "Forums fuldkorn" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Prinsessen på ærten " i serien "H.C. Andersen Eventyr for dig & mig" udgivet af Bogklubben Rasmus - "Den nye leger" udgivet af Gyldendal - "Dyr " i serien "En baby-bog" udgivet af Gyldendal - "Go' morgen frue " udgivet af Gyldendal - "En lille der ville" udgivet af Gyldendal - "Babyhund" udgivet af Gyldendal - "Hvad mon der sker? " udgivet af Gyldendal - "Drengen og huen " i serien "Pixi-julekalender" udgivet af Carlsen - "Albertebarnets månenat " udgivet af Carlsen
Og et antal andre bøger skrevet af Karrebæk, som du også kan bestille hos Bog & idé.

Mere om Dorte Karrebæks bøger

Dorte Karrebæk har mange bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Dorte Karrebæk bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Karrebæk inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det var nok det bedste!" af Dorte Karrebæk

"Det var nok det bedste!" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Jensen & Dalgaard I/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Man begraver de døde" af Dorte Karrebæk

Det er muligt at købe Dorte Karrebæks "Man begraver de døde" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansklærerforeningens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Karrebæk