LegekædenDorte Franzéen

Bøger skrevet af Dorte Franzéen

Læs mere om Dorte Franzéen
5 produkter
5 produkter
Et kapløb mod tiden
Et kapløb mod tidenDorte Franzéen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Et kapløb mod tiden
Balladefilter
BOEGERTILSTAERKPRIS
BalladefilterDorte Franzéen
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Balladefilter
Den forsvundne maler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den forsvundne malerDorte Franzéen
127,46 DKK
Hæftet
(0)
Den forsvundne maler
Det store møntrøveri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det store møntrøveriDorte Franzéen
127,46 DKK
Hæftet
(0)
Det store møntrøveri
Spøgelset på Liljeskov
Spøgelset på LiljeskovDorte Franzéen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Spøgelset på Liljeskov

Mere om Dorte Franzéen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger fra Dorte Franzéen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det store møntrøveri" i serien "{"stringMap":{"da":"Serien om Stritte"}}" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Den forsvundne maler" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Balladefilter" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Det store møntrøveri" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Spøgelset på Liljeskov" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Dorte Franzéens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Dorte Franzéen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Dorte Franzéen bøger i udvalgte formater. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Mellemgaard.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det store møntrøveri" af Dorte Franzéen

Hos Bog & idé er "Det store møntrøveri" tilgængelig som ebog. Med "Det store møntrøveri" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af -s serie "{"stringMap":{"da":"Serien om Stritte"}}". Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dorte Franzéen "Den forsvundne maler"

"Den forsvundne maler" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Franzéen