LegekædenDorte Bakbo

Bøger skrevet af Dorte Bakbo

Læs mere om Dorte Bakbo
1 produkter
1 produkter
Koldnæserne
BOEGERTILSTAERKPRIS
KoldnæserneDorte Bakbo
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Koldnæserne

Mere om Dorte Bakbo

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Dorte Bakbo. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Bakbo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Besat af arbejde" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Besat af arbejde" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Koldnæserne" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Parallelsamfundet" udgivet af mellemgaard - "Hotellet" udgivet af mellemgaard - "Hotellet" udgivet af mellemgaard - "Parallelsamfundet" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Dorte Bakbo

Du kan bestille syv bøger af Dorte Bakbo her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Dorte Bakbo kommer i samtlige formater. Bakbos bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Besat af arbejde" af Dorte Bakbo

Hos Bog & idé er "Besat af arbejde" tilgængelig som ebog. Med "Besat af arbejde" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

Dorte Bakbo "Besat af arbejde"

Det er muligt at købe Dorte Bakbos "Besat af arbejde" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Bakbo