LegekædenDino Buzzati

Bøger skrevet af Dino Buzzati

Læs mere om Dino Buzzati
1 produkter
1 produkter
Bjørnene fra Sicilien
Bjørnene fra SicilienDino Buzzati
249,95 DKK
Hardback
(5)
Bjørnene fra Sicilien

Mere om Dino Buzzati

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Dino Buzzati. På listen nedenfor har du de seneste af Buzzatis bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bjørnene fra Sicilien" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Bjørnene fra Sicilien" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S - "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Mere om Dino Buzzatis bøger

Dino Buzzati har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Buzzatis bøger fås i samtlige formater. Buzzatis bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dino Buzzatis "Bjørnene fra Sicilien"

Det er muligt at købe Dino Buzzatis "Bjørnene fra Sicilien" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Bjørnene fra Sicilien" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jensen & Dalgaard.

Dino Buzzati "Bjørnene fra Sicilien"

"Bjørnene fra Sicilien" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Jensen & Dalgaard I/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dino Buzzati