LegekædenDesmond Tutu

Bøger skrevet af Desmond Tutu

Læs mere om Desmond Tutu
1 produkter
1 produkter
Guds børn
Guds børnDesmond Tutu
219,95 DKK
Indbundet
(0)
Guds børn

Mere om Desmond Tutu

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Desmond Tutu. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Tutu.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Glædens bog, 2. udgave" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Gud er ikke kristen - og andre provokationer" udgivet af Boedal - "Skabt til godhed" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Guds børn" udgivet af Eksistensen - "Glædens bog" udgivet af Gyldendal - "Gud har en drøm" udgivet af Aschehoug - "Tilgivelsens bog" udgivet af Kristeligt Dagblad - "Tilgivelsens bog" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Desmond Tutu" i serien "Visdomsord" udgivet af Hovedland - "Glædens bog" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Gud er ikke kristen" udgivet af Boedal - "Tilgivelsens bog" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Guds børn" udgivet af Forlaget Alfa

Desmond Tutus bøger

Der er 13 tilgængelige bogudgivelser af Desmond Tutu hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Desmond Tutu kan købes i samtlige formater. Tutu har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Desmond Tutus "Glædens bog, 2. udgave"

"Glædens bog, 2. udgave" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Kristeligt Dagblads Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Desmond Tutu "Gud er ikke kristen - og andre provokationer"

Dette er en også en fantastisk bog fra Tutu, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Boedal.
Detaljer
Fulde navn:
Desmond Tutu