LegekædenDenis-Pierre Filippi

Bøger skrevet af Denis-Pierre Filippi

Læs mere om Denis-Pierre Filippi
1 produkter
1 produkter
Mickey og den gamle verden
Mickey og den gamle verdenDenis-Pierre Filippi
299,95 DKK
Indbundet
Mickey og den gamle verden

Mere om Denis-Pierre Filippi

Denis-Pierre Filippi har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Filippi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mickey og det forsvundne ocean" udgivet af Forlaget Comic Factory - "Den ekstraordinære rejse 3" udgivet af E-voke - "Den ekstraordinære rejse 2" udgivet af E-voke - "Den ekstraordinære rejse 1" udgivet af E-voke

Denis-Pierre Filippis bøger

Denis-Pierre Filippi har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Filippis bøger som hardback. Filippis bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mickey og det forsvundne ocean" af Denis-Pierre Filippi

"Mickey og det forsvundne ocean" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Comic Factory, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Denis-Pierre Filippi "Den ekstraordinære rejse 3"

Det er muligt at købe Denis-Pierre Filippis "Den ekstraordinære rejse 3" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af E-voke.
Detaljer
Fulde navn:
Denis-Pierre Filippi