LegekædenDavide Calì

Bøger skrevet af Davide Calì

Læs mere om Davide Calì
2 produkter
2 produkter
Jeg fik ikke lavet mine lektier, fordi...
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg fik ikke lavet mine lektier, fordi...Davide Cali
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Jeg fik ikke lavet mine lektier, fordi...
Jeg kommer for sent, fordi..
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg kommer for sent, fordi..Davide Calì
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Jeg kommer for sent, fordi..

Mere om Davide Calì

Der findes forskellige bøger fra Davide Calì til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Calì.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg kommer for sent, fordi -" udgivet af Lamberth - "Bang! Bang!" udgivet af Turbine - "Jeg fik ikke lavet mine lektier, fordi -" udgivet af Lamberth

Mere om Davide Calìs bøger

Davide Calì har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Davide Calì bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Calì er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jeg kommer for sent, fordi -" af Davide Calì

Hos Bog & idé er "Jeg kommer for sent, fordi -" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Lamberth, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Davide Calì "Bang! Bang!"

"Bang! Bang!" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Davide Calì