LegekædenDavid McKee

Bøger skrevet af David McKee

Læs mere om David McKee
3 produkter
3 produkter
Elmer
ElmerDavid McKee
129,95 DKK
Indbundet
Elmer
Elmer og den forsvundne bamse
Elmer og den forsvundne bamseDavid McKee
129,95 DKK
Indbundet
Elmer og den forsvundne bamse
Seks mænd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Seks mændDavid McKee
208,95 DKK
Indbundet
(2)
Seks mænd

Mere om David McKee

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af David McKee. På listen nedenfor ser du de nyeste af McKees udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elmer - Kig og find: Farverne" udgivet af Forlaget Bolden - "Elmer og den forsvundne bamse" udgivet af Bolden - "Elmer og Super El " i serien "Snip Snap Snude serie" udgivet af Bolden - "Elmer og Rosa" i serien "Snip snap snude minibøger 7" udgivet af Bolden - "Elmer" i serien "Snip snap snude minibøger 7" udgivet af Bolden - "Snip Snap Snude: Elmer 1-4 (æske med 48 stk. ass. - pris pr. stk. ca. kr. 12,95" i serien "Snip Snap Snude" udgivet af Forlaget Bolden - "Min første Elmer" i serien "Elmer" udgivet af Bolden - "Elmer - Kig og find" i serien "Elmer" udgivet af Forlaget Bolden - "Elmers malebog" i serien "Elmer" udgivet af Forlaget Bolden - "Elmer og den forsvundne bamse" i serien "Elmer" udgivet af Bolden - "Elmer - gæt hvem?" i serien "Elmer" udgivet af Bolden - "Elmer leger skjul!" i serien "Elmer" udgivet af Bolden - "Kong Rollo og julemandens skæg " udgivet af Forum - "Elmers venner" udgivet af Gyldendal - "Hik, sagde Zebra " udgivet af Alma - "Elmer" i serien "Elmer" udgivet af Forlaget Bolden - "Elmer og regnbuen" i serien "Elmer" udgivet af Bolden - "Elmer og Wilbur" i serien "Elmer" udgivet af Bolden - "Elmer" i serien "Elmer" udgivet af Gyldendal - "Se! Der er Elmer" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Erobrerne" udgivet af alma - "Elmer papbøger 1-4 (display m. 20 stk. ass. - vejl. pris kr. 39,95 pr. stk.)" i serien "Elmer" udgivet af Forlaget Bolden

Mere om David McKees bøger

Der er 22 tilgængelige bøger af David McKee hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. McKees bøger fås i samtlige formater. David McKee bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

David McKees "Elmer - Kig og find: Farverne"

Det er muligt at købe David McKees "Elmer - Kig og find: Farverne" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Bolden.

David McKee "Elmer og den forsvundne bamse"

Hos Bog & idé er "Elmer og den forsvundne bamse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bolden.
Detaljer
Fulde navn:
David McKee