LegekædenDaniel Clowes

Bøger skrevet af Daniel Clowes

Læs mere om Daniel Clowes
2 produkter
2 produkter
Ghost World
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ghost WorldDaniel Clowes
99,56 DKK
Hæftet
(0)
Ghost World
Patience
BOEGERTILSTAERKPRIS
PatienceDaniel Clowes
240,66 DKK
Hardback
(8)
Patience

Mere om Daniel Clowes

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Daniel Clowes. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Clowes.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Wilson" udgivet af Aben Maler - "Patience" udgivet af Aben Maler - "Ghost World" udgivet af Aben Maler

Bøger af Daniel Clowes

Der er tre tilgængelige udgivelser af Daniel Clowes hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Daniel Clowes fås i flere formater. Clowes' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Aben Maler.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Daniel Clowes' "Wilson"

Hos Bog & idé er "Wilson" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aben Maler.

"Patience" af Daniel Clowes

Det er muligt at købe Daniel Clowes' "Patience" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aben Maler.
Detaljer
Fulde navn:
Daniel Clowes