LegekædenDan Slott

Bøger skrevet af Dan Slott

Læs mere om Dan Slott
1 produkter
1 produkter
Spider-Man 2
Spider-Man 2Dan Slott
189,95 DKK
Indbundet
(1)
Spider-Man 2

Mere om Dan Slott

Dan Slott har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Slotts seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spider-Man 2" i serien "Marvel Spiderman" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Spider-Man 1" i serien "Marvel Spiderman" udgivet af Forlaget Fahrenheit

Dan Slotts bøger

Du kan bestille to bøger af Dan Slott her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Slotts bøger kommer bare som indbundet. Slotts bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Fahrenheit.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Dan Slotts "Spider-Man 2"

"Spider-Man 2" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er med i Slotts serie "Marvel Spiderman". Det er Forlaget Fahrenheit, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Spider-Man 1" af Dan Slott

Det er muligt at købe Dan Slotts "Spider-Man 1" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Slotts serie "Marvel Spiderman". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Fahrenheit.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Slott