LegekædenDan Schlosser

Bøger skrevet af Dan Schlosser

Læs mere om Dan Schlosser
2 produkter
2 produkter
Toiletparaden i Zoo
TILBUD
Toiletparaden i ZooAnnaTaube
79,96 DKK99,95 DKK
Papbog
(0)
Toiletparaden i Zoo
Åh nej, jeg sitter fast!
TILBUD
Åh nej, jeg sitter fast!Anna Taube
79,96 DKK99,95 DKK
Papbog
(0)
Åh nej, jeg sitter fast!

Mere om Dan Schlosser

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Dan Schlosser. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Schlosser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den store Bastiansen" udgivet af Dansklærerforeningen - "Historien om Lille blege Johnny" udgivet af Høst og Søn - "Revytekster" udgivet af Drama - "Den store A-B-Zoo" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger af Dan Schlosser

Dan Schlosser har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Dan Schlosser bøger i et udvalg af formater. Schlossers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dan Schlossers "Den store Bastiansen"

Hos Bog & idé er "Den store Bastiansen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Dansklærerforeningen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Historien om Lille blege Johnny" af Dan Schlosser

Hos Bog & idé er "Historien om Lille blege Johnny" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Høst og Søn, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Schlosser