LegekædenDan Green

Bøger skrevet af Dan Green

Læs mere om Dan Green
1 produkter
1 produkter
Sten og mineraler
Sten og mineralerDan Green
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Sten og mineraler

Mere om Dan Green

Der er flere forskellige bøger fra Dan Green online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Green.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sten og mineraler" udgivet af Globe - "Gå på opdagelse: Grundstofferne" i serien "Gå på opdagelse" udgivet af Tellerup A/S - "Menneskekroppens fabrik" udgivet af Flachs

Bøger af Dan Green

Dan Green har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Dan Green kommer i forskellige formater. Greens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Dan Greens "Sten og mineraler"

Hos Bog & idé er "Sten og mineraler" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Globe.

Dan Green "Gå på opdagelse: Grundstofferne"

Det er muligt at købe Dan Greens "Gå på opdagelse: Grundstofferne" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er en del af Greens serie "Gå på opdagelse". Det er Tellerup A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dan Green