LegekædenDag O. Hessen og Ole Mathismoen

Bøger skrevet af Dag O. Hessen og Ole Mathismoen

Læs mere om Dag O. Hessen og Ole Mathismoen
1 produkter
1 produkter
Tæt på insekter og småkryb
Tæt på insekter og småkrybJannicke Wiik-Nielsen
299,95 DKK
Hardback
Tæt på insekter og småkryb

Mere om Dag O. Hessen og Ole Mathismoen

Der er bare én bog af Dag O. Hessen og Ole Mathismoen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Tæt på insekter og småkryb". Det er Straarup & Co, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tæt på insekter og småkryb" af Dag O. Hessen og Ole Mathismoen

"Tæt på insekter og småkryb" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Straarup & Co.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Dag O. Hessen og Ole Mathismoen