LegekædenCraig Frank

Bøger skrevet af Craig Frank

1 produkter
1 produkter
Grár
GrárCraig Frank og Aksel Studsgarth
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Grár

Mere om Craig Frank

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Craig Frank. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Frank.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Craig Franks bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "To the Bone" udgivet af Hunov & Haffgaard - "Cool Valley" udgivet af Forlaget Fahrenheit

Bøger skrevet af Craig Frank

Craig Frank har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Craig Frank fås i udvalgte formater. Bøgerne af Frank er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Craig Franks "To the Bone"

"To the Bone" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Hunov & Haffgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Craig Frank "Cool Valley"

Hos Bog & idé er "Cool Valley" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Fahrenheit, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Craig Frank