LegekædenCornelia Funke

Bøger skrevet af Cornelia Funke

Læs mere om Cornelia Funke
1 produkter
1 produkter
Griner aber, når de viser tænder
Griner aber, når de viser tænderCornelia Funke
199,95 DKK
Indbundet
Griner aber, når de viser tænder

Mere om Cornelia Funke

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Cornelia Funke. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Funke.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Cornelia Funkes bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ridderne på det runde bord" udgivet af Lamberth - "Griner aber, når de viser tænder" udgivet af Lamberth - "Spøgelsesjægerne på iskoldt eventyr" udgivet af Forlaget Flachs - "Spøgelsesjægerne i ilden" udgivet af Forlaget Flachs - "Pan's Labyrinth: The Labyrinth of the Faun" udgivet af Bloomsbury Publishing - "Tyvenes Herre" udgivet af Gyldendal - "Dragerytteren" udgivet af Gyldendal - "Reckless" udgivet af Politiken¤for Dansk Supermarked - "Reckless" udgivet af Politikens Forlag - "Måneskinsdragen" udgivet af Flachs - "Tyvenes herre" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Monsteret fra den blå planet" udgivet af Lamberth

Bøger skrevet af Cornelia Funke

Du kan købe 12 bøger af Cornelia Funke her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Cornelia Funke kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Funke er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ridderne på det runde bord" af Cornelia Funke

Det er muligt at købe Cornelia Funkes "Ridderne på det runde bord" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberth.

"Griner aber, når de viser tænder" af Cornelia Funke

"Griner aber, når de viser tænder" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Cornelia Funke