LegekædenConstanze von Kitzing

Bøger skrevet af Constanze von Kitzing

Læs mere om Constanze von Kitzing
1 produkter
1 produkter
“Det gør ondt!” siger den lille grævling
“Det gør ondt!” siger den lille grævlingConstanze von Kitzing
339,95 DKK
Papbog
“Det gør ondt!” siger den lille grævling

Mere om Constanze von Kitzing

Du kan kun købe en enkelt bog af Constanze von Kitzing her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Vores store, farverige verden". Det er Turbine, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vores store, farverige verden" af Constanze von Kitzing

"Vores store, farverige verden" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Dette er en også en skøn bog fra Kitzing, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Constanze von Kitzing