LegekædenClaus Nivaa

Bøger skrevet af Claus Nivaa

Læs mere om Claus Nivaa
2 produkter
2 produkter
Fluen på væggen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fluen på væggenClaus Nivaa
178,95 DKK
Indbundet
Fluen på væggen
Mormors taske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mormors taskeClaus Nivaa
178,95 DKK
Indbundet
Mormors taske

Mere om Claus Nivaa

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Claus Nivaa. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nivaa.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Måltid - Fodbolddigte" udgivet af Forlaget Alba - "Mormors taske" udgivet af Forlaget Alba - "Dobbelt A" udgivet af Alba - "Fluen på væggen" udgivet af Alba

Bøger af Claus Nivaa

Claus Nivaa har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Nivaas bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Nivaa er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Måltid - Fodbolddigte" af Claus Nivaa

Det er muligt at købe Claus Nivaas "Måltid - Fodbolddigte" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Alba.

Claus Nivaa "Mormors taske"

Hos Bog & idé er "Mormors taske" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Alba.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Nivaa