LegekædenClaire Grace m.fl.

Bøger skrevet af Claire Grace m.fl.

Læs mere om Claire Grace m.fl.
1 produkter
1 produkter
Stjerner før sengetid
Stjerner før sengetidClaire Grace m.fl.
149,95 DKK
Hardback
Stjerner før sengetid

Mere om Claire Grace m.fl.

Claire Grace m.fl. har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Stjerner før sengetid". Det er Forlaget Albert, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Claire Grace m.fl.s "Stjerner før sengetid"

Hos Bog & idé er "Stjerner før sengetid" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Albert.

Dette er en også en fantastisk bog fra m.fl., som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Claire Grace m.fl.