LegekædenChristophe Bec

Bøger skrevet af Christophe Bec

Læs mere om Christophe Bec
3 produkter
3 produkter
Prometheus 3: Eksogenese
TILBUD
Prometheus 3: EksogeneseEksogenese
167,96 DKK209,95 DKK
Indbundet
(0)
Prometheus 3: Eksogenese
Prometheus 1: Atlantis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Prometheus 1: AtlantisAtlantis
174,26 DKK
Indbundet
(1)
Prometheus 1: Atlantis
Prometheus 2: Blue Beam Project
BOEGERTILSTAERKPRIS
Prometheus 2: Blue Beam ProjectBlue Beam Project
174,26 DKK
Indbundet
(0)
Prometheus 2: Blue Beam Project

Mere om Christophe Bec

Hvis du mangler en bog fra Christophe Bec, har du et bredt udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Bec.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eternum 3" udgivet af E-voke - "Eternum 2" udgivet af E-voke - "Eternum 1" udgivet af E-voke

Bøger af Christophe Bec

Der er tre tilgængelige udgivelser af Christophe Bec hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Bec kommer bare som hardback. Becs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af E-voke.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Eternum 3" af Christophe Bec

Hos Bog & idé er "Eternum 3" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er E-voke, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Christophe Bec "Eternum 2"

Det er muligt at købe Christophe Becs "Eternum 2" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er E-voke, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christophe Bec