LegekædenChristine Sandtorv

Bøger skrevet af Christine Sandtorv

Læs mere om Christine Sandtorv
4 produkter
4 produkter
Pelle Propel klarer faktisk alting selv
Pelle Propel klarer faktisk alting selvChristine Sandtorv
369,95 DKK
Hardback
(0)
Pelle Propel klarer faktisk alting selv
Pelle Propel - byens bedste frisør
Pelle Propel - byens bedste frisørChristine Sandtorv
369,95 DKK
Hardback
(0)
Pelle Propel - byens bedste frisør
Pelle Propel blander alle smage i hele verden
Pelle Propel blander alle smage i hele verdenChristine Sandtorv
369,95 DKK
Hardback
(0)
Pelle Propel blander alle smage i hele verden
Pelle Propel vil absolut ikke tabe en tand
Pelle Propel vil absolut ikke tabe en tandChristine Sandtorv
369,95 DKK
Hardback
(0)
Pelle Propel vil absolut ikke tabe en tand

Mere om Christine Sandtorv

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Christine Sandtorv. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sandtorvs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pelle Propel blander alle smage i hele verden" udgivet af Turbine - "Pelle Propel klarer faktisk alting selv" udgivet af Turbine

Christine Sandtorvs bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Christine Sandtorv hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Sandtorvs bøger fås blot som hardback. Bøgerne af Sandtorv er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christine Sandtorvs "Pelle Propel blander alle smage i hele verden"

"Pelle Propel blander alle smage i hele verden" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Pelle Propel klarer faktisk alting selv" af Christine Sandtorv

"Pelle Propel klarer faktisk alting selv" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christine Sandtorv