LegekædenChristina Wahldén

Bøger skrevet af Christina Wahldén

Læs mere om Christina Wahldén
2 produkter
2 produkter
Tak for alt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tak for altChristina Wahldén
305,96 DKK
Hardback
(0)
Tak for alt
Falafelpigerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
FalafelpigerneChristina Wahldén
305,96 DKK
Hardback
(0)
Falafelpigerne

Mere om Christina Wahldén

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Christina Wahldén. På listen nedenfor finder du Wahldéns seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Christina Wahldén findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tak for alt" udgivet af Turbine - "Falafelpigerne" udgivet af Turbine - "Verschleppt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Klaras hemmelighed" udgivet af - - "For god til at dø" udgivet af Høst og Søn - "Er der nogen?, Blå café" i serien "Café serien Blå" udgivet af Alinea

Christina Wahldéns bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Christina Wahldén hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Christina Wahldén kommer i flere formater. Wahldén har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christina Wahldéns "Tak for alt"

Hos Bog & idé er "Tak for alt" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Christina Wahldén "Falafelpigerne"

Hos Bog & idé er "Falafelpigerne" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Wahldén