LegekædenChristian J. D. Dirksen

Bøger skrevet af Christian J. D. Dirksen

Læs mere om Christian J. D. Dirksen
1 produkter
1 produkter
I dragens øje
BOEGERTILSTAERKPRIS
I dragens øjeChristian J.D. Dirksen
68,95 DKK
Hæftet
I dragens øje

Mere om Christian J. D. Dirksen

Der findes en del bøger fra Christian J. D. Dirksen tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Dirksens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Søforklaring" udgivet af Forlaget Genspejling - "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "Missionærer i Tanganyika" udgivet af Genspejling - "DBC-sagen" udgivet af Genspejling - "I Dragens Øje" udgivet af Books on Demand - "DBC-sagen" udgivet af Genspejling - "Faren" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "Hovedløst" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "I dragens øje" udgivet af Genspejling - "Kvit" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "Troløs" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "ID - lånt identitet" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "Faren" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "ID - lånt identitet" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "I dragens øje" udgivet af Genspejling - "Kvit" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "Hovedløst" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "Troløs" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af Genspejling - "Hovedløst" i serien "Bjørnebandeserien" udgivet af PrintXpress

Bøger af Christian J. D. Dirksen

Der er 19 tilgængelige bøger af Christian J. D. Dirksen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Christian J. D. Dirksen bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Dirksen udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Søforklaring" af Christian J. D. Dirksen

"Søforklaring" kan købes som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Genspejling.

"Bjørnebandeserien" af Christian J. D. Dirksen

Endnu en af Christian J. D. Dirksen fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Genspejling, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian J. D. Dirksen