LegekædenChristian Barfoed

Bøger skrevet af Christian Barfoed

Læs mere om Christian Barfoed
1 produkter
1 produkter
Mig og Marley
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mig og MarleySusanne Bondrop
168,95 DKK
Hardback
(1)
Mig og Marley

Mere om Christian Barfoed

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Christian Barfoed. Det er "Mig og Marley". Det er Bondrup, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mig og Marley" af Christian Barfoed

"Mig og Marley" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bondrup.

Dette er en også en skøn bog fra Barfoed, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Barfoed